Broder Henrik Rapp

Music/show
Broder Henrik Rapp

Broder Henrik Rapp spelar pop/rock med stort fokus på texterna. Sedan 2018 har han släppt tre album som rönt stor uppmärksamhet i pressen och hyllats för sin moderna lyrik och höga verkshöjd.

Hans musik har bland annat omskrivits i Expressen och av Aftonbladets Per Bjurman som även utsåg singeln "Riksväg 69 Revisited” till en av årets bästa låtar 2021.

Samma år var han den första artisten att uppträda på Dalhallas scen efter pandemin - en konsert som spelades in och släpptes som livealbum. Han har även tilldelats Falu kommuns kulturpris, vunnit tre priser på Dalecarlia Music Awards samt samarbetat med skådespelaren Reine Brynolfsson.

En av samtidens mest bästa, mest egensinniga popartister kommer från Bjursås
- Per Bjurman, Aftonbladet 

Jag faller totalt för hans bräckliga och ändå maskulina röst, hans sammansmältning av samhällskritik & romantik och rader som “fy fan vad jobbigt att vara man, får inte ta, fast man kan”.
- Lars Lindström, Expressen

Dates & times

  • Saturday
    March 23, 2024

    • 8:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar