Cian Ducrot

Music/show
Cian Ducrot

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

Cian Ducrot har tagit världen med storm – både via suveräna låtar som ”I’ll Be Waiting” och via hans personlighet och fantastiska flash mobs. Efter att ha turnerat tillsammans med Ed Sheeran är det dags för en egen turné. 28 oktober kommer Cian till Stockholm för en konsert på Kägelbanan med enorm Jag var där-stämpel. 

Född och uppvuxen i Irland med en mamma som var konsertpianist inledde Cian Ducrot sin musikaliska bana med att sikta på den klassiska genren. Han antogs till prestigefyllda Royal Academy of Music i London. Men ödet ville annorlunda. En resa till Los Angeles fick Cian att byta spår från det klassiska till pop.

Numera är musiken en blandning av pop, indie, alternativ rock och singer-songwriter, med influenser från artister som Bon Iver, Ed Sheeran och Dermot Kennedy. Och den har verkligen slagit an något hos lyssnarna. Hans röst är på samma gång både mjuk och kraftfull, och hans texter är djupa och ärliga.

Sedan debutsingelen ”Not Usually Like This” har Cian Ducrot fortsatt att imponera på såväl fans som kritiker. Men det är inte bara hans musik som har fångat uppmärksamhet. Cian har också blivit en förebild för många genom att vara öppen kring sin mentala hälsa och sin kamp mot ångest och depression.

Nu står Cian Ducrot precis på gränsen till det stora genombrottet. Konserten på Kägelbanan kan mycket väl bli sista chansen att få se honom på en klubbscen i Sverige.

Dates & times

  • Saturday
    October 28, 2023

    • 8:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more