Engmans kapell

Music/show
Engmans kapell

Hälsinglands okrönta kungligheter Engmans Kapell åker på vårturné och stannar till på Södra Teaterns Stora Scen den 21 april! Genom enorm spelglädje och med en osedvanligt stark låtskatt har Engmans Kapell sedan starten turnerat flitigt runt Hälsingland. Engmans kapell har tidigare släppt tre album med musik som beskrivs som ”hälsingsk folkrock”.

2024 gör Engmans kapell debut i Melodifestivalen. Med låten “Norrland” vill Engmans Kapell skicka en kärlekshälsning till hembygden och då inte bara landskapet mellan Gnarp och Tönnebro utan hela Norrland. När Engmans Kapell står på scenen har de kul. Och den glädjen smittar av sig till publiken. Att musikerna är fantastiska utövare, med bland annat en riksspelman i truppen, skadar såklart inte.

Engmans Kapell består av:
Pär Engman – Sång och gitarr
Dedde Malmqvist – Bas
Peppe Lindholm – Trummor
Pelle Larsson – Klaviatur
Görgen Antonsson – Fiol
Jocke Blomgren – Gitarr

Presenteras av Programbolaget & Monarch Music i samarbete med Jubel.

Dates & times

  • Sunday
    April 21, 2024

    • 7:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar