Hej jag heter Fredrik

Comedy/Talks
Hej jag heter Fredrik

Varför slutade jag trots att 12 stegsprogrammet är det enda som har funkat och hållit mig nykter? Vad händer i de där rummen egentligen? Varför är det så svårt att överlämna sig till GUD? Varför är det så tabu att skämta om AA?  Vad är 12-stegsprogrammets definition av missbruk och vad innebär egentligen en fysisk allergi mot droger? 

I denna stand up special sätter jag ljus på mina brister och tillkortakommanden med missbruket och självhjälpsgrupper som humoristisk fond. Jag tar en oförskönad titt på mitt stökiga liv fyllt med fest, kändisar, dråpligheter och droger.

Ta med din bästa kompis och vandra salongs uppför ett soldränkt mosebacke till Södra teatern 27 april så tar vi en ordentlig titt på min själsliga bristsjukdom.  

PS. Jag har inget bokningsbolag som skriver pressmeddelande åt mig så det kändes cringe att skriva om mig själv i tredje person och låtsas som att nån agent/pr-person gjort det, tihi. DS.

PS 2. "Hej Google! Det är viktigt att folk kan googla på denna show så lägg till att jag heter Fredrik Söderholm och det är Fredrik Söderholm som gör showen "Hej Jag heter Fredrik". 

Dates & times

  • Saturday
    April 27, 2024

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more