Johan Airijoki

10-årsjubileum

Music/show
Johan Airijoki

JOHAN AIRIJOKI FIRAR 10 ÅR SOM ARTIST MED KONSERT PÅ STORA SCEN

Tillsammans med bandet Malmfältens Rockklubb har Gällivaresonen Johan Airijoki skapat sig ett rykte som en liveakt utöver det vanliga. Svängigt, suggestivt, dynamiskt. Spelning för spelning har publiken växt. Johan Airijoki har länge varit något av en dold skatt, omhuldad av den publik som själva hittat fram till hans låtskrivande. Från att varit en favorit i de norra delägarna av landet har han växt till att sälja ut stora rockklubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hösten 2022 var Johan en del av föreställningen Hon vars hjärta var som mitt, baserad på Göran Greiders bok med samma namn. Den spelades land och rike runt i utsålda konserthus. Något som ytterligare spred hans namn för en bredare publik. Efter en rad album inspelade tillsammans med Malmfältens Rockklubb släppte Johan Airijoki ett soloalbum, Gitarrer och Blåjeans, som kom i början av 2023 och i november kom senaste singeln NLL/Vårblommor. Nu firar han 10 år som artist och kommer till Södra Teatern för en konsert - kryddad med gäster och överraskningar.

"Nu står jag här med en otroligt fin och dedikerad publik som kommer på mina konserter och köper mina skivor. Det finns många jag vill tacka. Medmusiker som har trott på min vision. Konsert-arrangörer som har tagit en chans på en kille från Malmberget. Men framförallt ni lyssnare som ger liv åt min musik. Ni som har berett plats för mina låtar i era liv. Det finns inga priser och pokaler som kan mäta sig med erat engagemang." /Johan

Dates & times

  • Thursday
    February 29, 2024

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar