Lolita Pop

på Mosebacketerrassen

Lolita Pop

Special Guest: Stonecake

Första utomhuskonserten på 40 år

“Jubileumsåret 2019 blev en enda stor glädjefest för oss med Lolita Pops återförening. Det som började med att vi tackade ja till att göra ett gig på Live at Heart för att fira 40 år blev så mycket mer! Tack bästa publiken och arrangörer för att vi fick möta er och återupptäcka Lolita soundet.

Turnén gav oss alla mersmak och vi bestämde oss att göra en sommarturné 2020. Turnén var precis bokad då pandemin slår till med full kraft och det blev begränsningar för konserter och mycket annat som stannade av. Men vi har inte suttit still utan vi har jobbat vidare för att hitta lösningar. Därför är det nu med glädje vi kan börja presentera Lolita Pop turné 2022! Ha en underbar sommar och var rädda om varandra! Vi längtar, långa tåg av längtan!”


25 Augusti 2022 kan ni se Lolita Pop på Mosebacketerrassen!

Köpt biljett gäller. För återköp – kontakta support@tickster.com och uppge ert referensnummer.

2019 var det 40 år sen Lolita Pop gjorde sin första spelning. Spelningen ägde rum i maj 1979 på invigningen av den legendariska klubben Rockmagasinet i Örebro. Bandet skapade en egensinnig popmusik med Karins starka sång och gitarrernas melodivävar, mycket inspirerat från 70-talets rockscen i New York. Det blev många år med turnéer, dynamiska livespelningar och framgångsrika skivsläpp med hittar som “Långa tåg av längtan”“Hey winner” och “Tarzan on a big red scooter”. Bandet gick skilda vägar 1991 efter albumet Blumenkraft. För att fira 40 år bestämde sig bandet förra året för återförenas. Det blev en bejublad och utsåld höstturné.

“Lolita Pop har både tyngden och lättheten kvar! 4 av 5” -Nils Hansson, DN

“Lolita Pop håller måttet och lite till! 4 av 5” – Håkan Pettersson, Nerikes Allehanda

Nu släpper bandet sin första utomhuskonsert på 40 år, när man intar legendariska Mosebacketerrasssens sommarscen. 2022 års upplaga av Lolita Pop består av Karin Wistrand sång, Benkt Söderberg och Sten Booberg på gitarr, Rickard Donatello på bas och Bobo Ölander på trummor.

Dates & times

  • Thursday
    August 25, 2022

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more