Moonica Mac

Music/show
Moonica Mac

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen.

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

År 2021 var hon en av deltagarna i den hyllade säsongen av “Så Mycket Bättre”. Hon har även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Under 2022 har hon varit på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. Hon släppte även det hyllade albumet “PART TWO”.

Den 25 april 2023 gör Moonica Mac sin enda spelning under våren 2023 och det på ”hemma arenan” Södra Teatern i Stockholm. Det blir en intim kväll där det organiska och enkla får gå före det storslagna och magnifika. I en blandning av gamla godingar och tidigare helt osläppt material låter hon tonerna och orden leva ut och vidare.

Dates & times

  • Saturday
    September 9, 2023

    • 7:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more