Petra Marklund

Akustisk turné 2024

Music/show
Petra Marklund

Petra Marklund firar 20-årsjubileum som artist och släppte i vintras EP:n ”And The Story Goes" där hon gav ut akustiska versioner av sina mest kända låtar och nu tar hon även ut konceptet på turné.

Spelningarna kommer att framföras akustiskt inför en sittande publik - den 16 april på Södra Teaterns Stora Scen. På turnén har Petra med sig musikerna Joel Lyssarides på piano, Martin Carlsson på gitarr, Anna Dager på cello och Hanna Ekström på violin. Turnén presenteras av United Stage.

När vi hade spelat in min EP så ville vi bara ut på en gång! Det var så givet! Jag har alltid älskat att framträda akustiskt och det här blir min första turné med den här sättningen. Ska bli så kul att få träffa publiken igen, säger Petra Marklund i en kommentar.

Biljetter släpps den 26 januari kl 10:00

Dates & times

  • Tuesday
    April 16, 2024

    • 7:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar