Samson For President Live

Samson For President Intar Södra Teatern

Samson For President Live

EP aktuella Samson For President har kritikerrosats som en av decenniets mest framstående liveartister, och hans sceniska uttryck lämnar sällan någon oberörd. Den 28:e Oktober gör han en exklusiv liveföreställning på Södra Teatern tillsammans med den Colombianska videokonstnären Juliana Castro Duperly, som samarbetat med flera viktiga samtida latinamerikanska musiker.

Musiken rör sig mellan svängiga melankoliska beats och episka ballader. En Fransk musikblogg kallade honom nyligen för ”stark, uppslukande och full av mystik” och här på hemmaplan var Mats Nileskär tidigt ute med att kalla honom för en viktig del av ”den nya svenska soulvågen” i P3 Soul.

Hans nya EP ”Beauty Supply” - som släpptes nu i sommar - har fått ett varmt mottagande och spelats på radiokanaler både i Europa och Sydamerika. Själv säger han: ”Jag känner mig full av ny musik, av nya berättelser och melodier som jag vill dela med mig av. Jag älskar att känna kontakten med publiken och att spela för nya människor. Ser alltid fram emot nästa konsert!” - Samson For President

Spotify: https://open.spotify.com

Youtube: https://www.youtube.com

Dates & times

  • Friday
    October 28, 2022

    • 8:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more