sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Releasefest

Equalizer Magazine – releasefest

Stay equalized

It’s alive!

Det har snart gått tre år sen tidningen Equalizer, som inte bara fick manliga ”genier” att darra på rösten, och självaste kulturministern Alice Bah Kuhnke (MP) att hylla plattformen som ett inspirerande initiativ inom musik och jämställdhet(!), sorgligt nog lades ned. Men nu drar återigen feministiska vindar in över Sverige och internet – Equalizer magazine har återuppstått!

Kom och fira nya webb- och kulturtidningen Equalizer Magazine och första numret med tema överlevnad/frigörelse.

På scen: Liveuppträdande, uppläsning, quiz, tidningen på storskärm, dj-set och mycket mer.
På golvet: Dans, mingel, mys & konst.
På läpparna: Alla kommer snacka om tidningen (vissa kanske hittar någon att hångla med, medan andra skålar med bål).


Om Equalizer Magazine:
En feministisk kulturtidning på nätet, av unga personer som identifierar sig som tjejer, icke-binära och transpersoner, för att skapa utrymme och lyfta frågor som inte alltid får möjlighet att ta plats i mainstreama kulturkanaler. På plattformen hittar du reportage, kulturtips, recensioner, poesi, illustrationer, intervjuer, debattartiklar, konst och mycket, mycket mer – alltid med ett intersektionellt, feministiskt perspektiv.

Besök på Facebook