sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Ester Fox – Release Party

LNKAY x THEA x FILIZ x MISELL x ESTER FOX

“I come. I fox shit up. I leave.” – Precis en sådan kväll vill vi dela med dig och dina kickassvänner!

ESTER FOX
För två år sedan släppte hon sin debut EP Ecstasy. Singeln Golden Rush blev utnämnd till musikmagasinet GAFFA:s bästa singel. Under sommaren 2016 så turnerade hon runtom i Sverige med sina dansare och bjöd på en riktig show!
Men efter att ha varit high on life ett långt tag så kom ett år av tystnad. Nu är hon äntligen tillbaka med sin andra EP, EXPLORING. Titeln är precis som det låter – utforskandet av musiken på en ny nivå.

Lyssna på Spotify

LNKAY x THEA – från Musikgäris (The Female Music Collective)
Med ett brinnande engagemang spelar de vad de själva går igång på. De rör sig i ett ljudlandskap kombinerat av nutid och 90’s. R’n’B, hiphop och pop, med en gemensam nämnare – females i fokus!

MISELL
I höstas släppe han sitt debutalbum Frantic. Starka pop-punk influenser blandade med beats à la 21 Jump Street gör att han sticker ut i mängden av 80-tals inspirerade popartister.

FILIZ
The rest is Secret, debut EP’n från singer-songwritern FILIZ är ett unikt tillskott till den svenska musikscenen. Med inspiration från 70-talets expressiva rock och gripande ballader kommer FILIZ första platta bli en överlevnadsguide för alla med hjärtesorg.

Lyssna på Spotify


Kvällens hållpunkter:
21.00 – Dörrarna öppnas tillsammans med LNKAY x THEA från Musikgäris som DJ’ar hela natten lång
23.00 – FILIZ öppnar scenen
23.30 – MISELL (Med Svante B) bygger upp till ms Fox
00.00 – ESTER FOX