sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Eurovision-kväll med Miss Inga

ESC på storskärm, melloquiz och fest! Live: Martin Svensson

De förbokningsbara platserna till kvällen är nu fullbokade MEN vi har massa plats i baren och runt ståbord så låt dig inte avskräckas av det. Vi lovar att bubblet smakar lika gott även på dessa platser!

För första gången någonsin visar Södra Teatern Eurovison Song Contest på storskärm. Det blir ett stort mello-quiz innan med Södrans rappkäftade stolthet Miss Inga från omåttligt populära bingoshowen It’s Motherf***ing Tea Time. Miss Inga anser sig själv vara expert i ämnet då hens show intar Kungsträdgården/Eurovision Village kl 19-20 både den 10 och 12 maj. Med sig har hon sin ständige vapendragare Kim Högstedt, som är där i tron att han ska leda ett indie- och technoquiz. Vinnarlaget får finfina priser (vi anar att Miss Ingas nysläppta dildo “Miss Ingas Discostick” kan vara ett av dem).

Efter kör Anders Olsson (P3) från succéklubben Mo Mo Land massvis av härliga 90-talshits med en och annan Eurovsionfavvo. Södra Teaterns VD och konstnärliga ledare (och schlagerhataren) Ingmari Pagenkemper kommer samma kväll ha ett anti-Eurovison-rum i intilliggande Kristallen där bara credd-låtar spelas. Detta är en perfekt plats att lämna bångstyriga partners som inte alls fattar hysterin kring Eurovision – lite som ett Ikeas barnhörna fast för vuxna.

På scen: Martin Svensson (känd för låten (Du är så) Yeah Yeah Wow Wow).

– Efter att ha jobbat som klubbchef i alldeles för många år vet jag att det är omöjligt att få bort folk från teven och folkfesten en sån här kväll, säger Miss Inga (aka Martin Johansson). Men eftersom jag gör de i särklass bästa festerna i stan borde ni ta tillfället i akt att besöka mitt vardagsrum denna afton. Ett rum med extra allt. Och glitter. Och lite glamour.