Hej jag heter Fredrik
Datum
19 december 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Fredrik Söderholm sätter strålkastarljuset på sina brister och tillkorta-kommanden – med missbruket och självhjälpsgrupper som humoristisk fond. Han tar en oförskönad titt på sitt stökiga liv, fyllt med fest, kändisar, dråpligheter och droger. I hans ärliga och självutlämnade möte med publiken får vi ta del av både mörker och ljus.

"Varför slutade jag, trots att 12 stegsprogrammet är det enda som har funkat och hållit mig nykter? Vad händer i de där rummen egentligen? Varför är det så svårt att överlämna sig till Gud? Varför är det så tabu att skämta om AA?"
- Fredrik Söderholm 

Fredrik Söderholm har lanserat flera poddar, skrivit böcker, varit programledare i P3 och proddat TV med Filip och Fredrik. En av hans mer uppmärksammade poddar är Sorry allt gick åt helvete, som han gjorde i tillsammans med Ola Rapace. Där diskuterar de sina respektive missbruk och trauman. En annan omskriven podd var Hej jag heter Fredrik, som sändes i P3 under 2019, där vi får följa honom i ett tolvstegsprogram för att bli kvitt sitt kokainmissbruk. Under inspelningen tog Fredrik ett återfall, som han sände live på Instagram. Sedan 2020 sänder han Gott snack, som är ett eget morgonprogram inspelat i en studio på Södermalm.

Datum & tider

  • Torsdag19 december 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
19 december 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Hålltider

Insläpp: 17.00
Konsertstart: 19.30

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Det går bra att ta med in till alla våra scener – även in till salongen när du besöker Stora Scen. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden. Hämta sen din beställning i det öppna köket. 

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
295 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.