Livvakten Carl
Datum
6 oktober 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Livvakten Carl lever ett liv som kan liknas vid en Hollywoodfilm. Han arbetar nära företagsledare, världsartister och politiska ledare. Samtidigt pågår en kamp inuti Carl, en strid mot såväl kropp som sinne. Gör dig redo att uppleva en av de mest gripande och motiverande föreläsningsshower du någonsin sett. Carl, en man som omdefinierat begreppet inre styrka, delar med sig av sin otroliga resa från att vara bunden av reumatismens bojor till att bli en eftertraktad livvakt för världens mest inflytelserika personligheter.

Efter många år i London lämnar Carl den hektiska tillvaron som livvakt för ett lugnare liv hemma i Sverige igen. På en solig sensommardag blir Carl skjuten fem gånger och får syra kastat i ansiktet. Under showen kommer du att få en unik inblick i hur man överkommer »det omöjliga« och hur du vänder motgång till framgång. Carl delar med sig av alla de insikter och lärdomar han samlat på sig under sin resa, komplett med praktiska »lifehacks« som du kan tillämpa i ditt eget liv.

Missa inte chansen att bli inspirerad av Carls livsresa och lär dig hur du kan tillämpa samma principer för att uppnå oanade nivåer i ditt liv. Boka din plats nu och ta första steget mot en starkare och mer motståndskraftig version av dig själv! Vågar du? Ta kampen mot dig själv…

Datum & tider

  • Söndag6 oktober 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
6 oktober 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Hålltider

Dörrar & barer: 17.00
Showstart: 19.30

Mat och dryck

Inled gärna kvällen med något gott att äta eller dricka i Foajébaren eller Mosebacke Etablissement. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom QR-koden som finns på borden och menyn. 

Tips! Det går bra att ta med dryck in till salongen.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
395 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.