Markus Krunegård på Mosebacke

En vanlig konsert

Musik/show
Markus Krunegård på Mosebacke

Markus Krunegård gör FYRA unika kvällar på Mosebacke  - rock på finska, som trubadur på svenska, ovanligt och helt vanligt

Traditionen med Krunegård på Mosebacke fortsätter! När sommaren drar sin sista suck och solen går ner över Stockholm har Markus Krunegård fyllt Mosebacketerrassen till bristningsgränsen, förra året blev det två helkvällar och storslaget turnéavslut för Krunehof.

I år växer traditionen ytterligare, under FYRA kvällar kommer Krunegård att frikostigt bjuda på alla sidor av sig själv. Varje kväll blir helt unik med ett speciellt tema. 

Publiken kan välja endagsbiljetter eller för den optimala upplevelsen, alla fyra kvällarna till ett specialpris (det blir ett LIMITERAT antal fyradagarsbiljetter).

Vi låter Krunegård själv berätta:  

---------

KRUNEGÅRD PÅ MOSEBACKE 19/9-23/9
aka
KRUNEHOF återuppstår för en vecka
aka
SEPTEMBERFEST

KRUNEGÅRD PÅ MOSEBACKE 19/9-23/9
Jag hade tänkt låta alla vila från konserter med mig o mitt gäng under detta år men det känns för sjukt att helt låta bli.. det har dessutom blivit en av få återkommande saker i mitt liv att spela i Stockholm i slutet av sommaren, en tradition precis som tomten, så årets enda konserter ges o hörs o görs på Mosebacke, 4 shows only sen är det 2024.

KRUNEHOF återuppstår för en vecka
Ja, succékonceptet med restaurangen, där alla vet vad en snippa är, gör ett gästspel på Mosebacke.

SEPTEMBERFEST
Jag har aldrig varit på festen i Münchens i oktober men det verkar kul o fritt så Krunehof @ Mosebacke får bli Septemberfest i oktoberfests anda (som jag ju inte känner till men ser fram mot att uppleva)

19/9
Rock på finska
Vi går ut stenhårt, det är som det låter en kväll på finska, ingen cynism, inget slicka uppåt sparka neråt, ingen fika, inget o ena sidan o andra sidan bara raka rör och no bullshit. Kom som du är!

Så lyder andemeningen, specifik info om karelskapiroger o andra suomi-artister kommer senare.

20/9
Ett otroligt gig
Jag tänkte trots allt lite mindre Bellman, jag tar med hela bandet, känns idiotiskt att arbetsbefriade dom under dag 2, m a o, dag 2 blir en bra blandning av ett ovanligt/vanligt gig + Bellman.

22/9
En OVANLIG konsert på svenska
Ovanligt/vanligt. Rätt/fel. Septemberfest @ Mosebacke går här in i slutfasen men ingen på scenen kommer känna sig säker.

23/9
En VANLIG konsert på svenska
Lika vanlig som norm core är normalt, lika sjukt som en frisk människa, kom o upplev ett vanligt gig.
Som ni märker är dom 2 sista konserterna en smula vagt beskrivna, det är för att dom är det, vaga, men det är ju spännande med tunn is.

-----------

Markus Krunegård på Mosebacke 2023

19/9 Rock på finska
20/9 Trubadurkväll på svenska
22/9 En ovanlig konsert - SLUTSÅLT
23/9 En vanlig konsert - SLUTSÅLT

Datum & tider

  • Lördag
    23 september 2023

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer