Rick Beato

Musik/show
Rick Beato

RICK BEATO TILL SVERIGE I SOMMAR

Rick Beato är musiker, utbildare och YouTube-personlighet med över 3 miljoner prenumeranter på plattformen. Videorna på hans kanal “Everything Music” når regelbundet över en miljon visningar och har haft över 500 miljoner visningar, eller för att uttrycka det enkelt, folk har lyssnat på Rick prata om musik i över 50 miljoner timmar. Lördag 22 juli kommer Rick Beato till Södra Teatern i Stockholm!

Biljetter släpps på torsdag 11 maj 12:00 

Rick Beato har arbetat som musiker, högskoleprofessor, låtskrivare och skivproducent. Före sin karriär på YouTube var han en framgångsrik skivproducent och skrev ofta låtar med de band han arbetade med, inklusive en av Parmalees hitlåtar som sålde över 1 miljon exemplar. Han arbetade som skivproducent i över 20 år och i hans arkiv hittar vi allt från “NEEDTOBREATH” till “Shinedown”.

Hans YouTubekanal “Everything Music” täcker allt från rock, metal och jazz till klassisk- och populärmusik. Han är en efterfrågad talare vid universitet och konferenser i ämnen som sträcker sig från komplex musikteori till musikalisk upphovsrätt och improvisation.

Hans breda kunskap och entusiasm om olika genrer har engagerat en bred publik världen över. Missa inte Rick Beato på Södra Teatern lördag 22 juli!

Datum & tider

  • Lördag
    22 juli 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer