Sissel Kyrkjebø

Reflections

Sissel Kyrkjebø

Sissel ger sig ut på turné med sitt musikprojekt ”Reflections”

År 2019 fyllde Sissel Kyrkjebø 50 år och den 26 maj gick startskottet för hennes nya projekt ”Reflections”, att ge ut 50 sånger, en varje vecka. Våren 2022 tar hon med sig de nya sångerna ut på turné i Sverige og Danmark.

Kombinationen av Sissels unika röst och hennes förmåga att kommunicera med publiken har gjort henne till en mycket eftertraktad artist i en stor del av världen. Hennes scenutstrålning gör att det känns som om hon sjunger direkt till dig, och bara till dig.

Det pågående musikaliska projektet ”Reflections” är nya inspelningar av tidlösa låtar som sträcker sig från 1920-talet och fram till idag. Till var och en av de 50 låtarna släpper hon också en musikvideo och en intervjuvideo som fansen kan se via hennes hemsida sisselmusic.com och på sociala medier.

Etter å ha jobbet i studio med 50 sanger og laget 50 musikkvideoer gleder jeg meg til å endelig kunne presentere et utdrag fra mitt Reflections-prosjekt live. Det blir satt opp konsert på kun nøye utvalget konsertsteder i Norge, Sverige og Danmark”, berättar Sissel.

Sedan Sissel släppte sitt första soloalbum som 16-åring har hon gjort stor succé  både i hemlandet Norge och utomlands,  i Norge kallas hennes röst en nationalskatt. Under sin långa karriär har hon samarbetat med artister som Diana KrallPlacido DomingoWarren GBryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Sissels röst är också starkt förknippad med storfilmer som Titanic och Sagan om ringen

På konserten har hon med sig ett band med tre musiker.

Datum & tider

  • Tisdag
    13 september 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer