Tjuvjakt

På sverigeturné

Tjuvjakt

Med en helt ny singel släppt är det äntligen dags för en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter att bege sig ut på turné – den 10 september kommer Tjuvjakt till Mosebacketerrassen i Stockholm! 

– Vi är så pepp! Mosebacketerrassen är en av de bättre scenerna i Stockholm och vi har pratat om att spela där länge. Förbered er på att höra ett gäng hits, hälsar Tjuvjakt.  

Om Tjuvjakt 

Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Bandet har med sina högenergiska framträdanden vunnit både GAFFA-priset ”Årets Genombrott”, erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis och gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över.  

Det senaste albumet ”Blåa Jeans, tomma fickor” släpptes i början av november 2020 med bland annat platinalåten ”Apelsinskal” ft. Newkid. Under 2022 släppte Tjuvjakt singeln ”En sekund” tillsammans med Erik Lundin som en del av Spotifys Studio It’s Hits och i maj 2022 släpptes nya singeln ”Skål”.  

Datum & tider

  • Lördag
    10 september 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer