sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Samtal / Övrigt

Fatta Man

Avslutningskonferens med avslutande panelsamtal & fest

Har du köpt biljett till konferensen? Glöm inte att registrera dig! Det gör du enkelt HÄR.

Fatta Man drog igång 2014 och har under tre år ritat om kartan för hur vi ser på killar, män och sexuellt våld. Nu är det dags att börja samla ihop trådarna inför avslutandet av vårt projekt. Det gör vi genom att samla aktörer och människor som brinner för att förändra manligheten till det bättre till en heldags konferens!

Vi kommer under denna heldagskonferens lansera vårt metodmaterial Det börjar med dig som efter presentationen kommer finnas tillgängligt gratis. Vi kommer i sällskap av regissörer och skådespelare visa fyra nya kortfilmer (skapade i samarbete med UR Tänk Till) som behandlar problem unga män kämpar med. Representanter för MÄN, FATTA och Make Equal presentera sina metoder för att nå unga män och vi avslutar dagen med ett panelsamtal om hur vi tar arbetet med att förändra manligheten vidare.

Vi vill bjuda in alla som är intresserade av att få kunskap och verktyg för att nå killar och män med budskapet om att förändringens tid är nu, att stela, destruktiva beteenden hör historien till.

På kvällen efter konferensen anordnar FATTA MAN en stor avslutningsfest på Debaser Strand! Där kommer vi att samla flera av de artister som vi har samarbetat med under åren, tillsammans med artister som vi jobbar med just nu. Parham, Daniel Boyacioglu, Fille, Cleo, Adam Tensta, Lilla Namo och Mash Up International är några av de som kommer uppträda under kvällen. Flera namn tillkommer!

Välkomna!
//FATTA MAN