sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Samtal

Fatta Man

Liveinspelning av podcast på temat manlighet

Välkommen på releasefest och liveinspelning av FATTA MANs nya stafettpodcast DET BÖRJAR MED MIG!
Vi går ut starkt och premiärar med Svante Tidholm, Adam Tensta och Hampus Nessvold som podgäster, programledare och tvärtom. DJ för kvällen är Viktor Brobacke, som spelar musik du inte trodde du gillade.

Tider:
17:00 Mingel!
19:00 LIVEINSPELNING Svante Tidholm & Adam Tensta
20:15 LIVEINSPELNING Adam Tensta & Hampus Nessvold
21:00-23:00 Fest!

Mer om podcasten:
I FATTA MANs stafettpod intervjuar kända män andra kända män om sex, våld och vänskap med manligheten i fokus. Ett av manlighetens största utmaningar är att många män enligt undersökningar känner sig ensamma och inte pratar med varandra om svåra saker: Att vi inte visar oss för varandra helt enkelt.

Anledningen till att FATTA MAN skapat detta unika podcastformat är att utmana den manliga tystnaden och uppmana män att visa sig för varandra. I varje avsnitt intervjuas en person och i nästa avsnitt är det den intervjuade som ställer frågorna till en ny gäst. Bland gästerna finns bland andra mediawizkid William Spetz, hyllade artisten Erik Lundin, Paradise Hotel-stjärnan Smail, musikern och transaktivisten Nino Ramsby och programledaren Fredrik Önnevall. Medproducent till podcasten är Hampus Nessvold.

Första säsongen kommer bestå av 12 avsnitt och 13 gäster. Nytt avsnitt släpps varje torsdag from 25 feb.

Besök hemsida