sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Freddie Gibbs [USA]

Rappares rappare till Sverige med nytt, hyllat album

Senaste albumet, You Only Live 2wice, har redan blivit en succé bland både kritiker och fans – likt Gibbs tidigare verk. Han är känd som en “rappares rappare” och älskas för sina kreativa texter liksom banbrytande samarbeten, som med Madlib på albumet Piñata eller Kaytranada på senaste skivan. Fredag den 17 november kommer han till Kägelbanan i Stockholm!

När Freddie Gibbs senast besökte Sverige var lokalen på Nobelberget helt fullpackad och de som var där vet vad vi säger när vi säger att det var helt(!) galet. Nu har vi glädjen att få välkomna Gibbs till Sverige igen – den här gången med ett av hans absolut bästa album i bagaget.

Det tycks många kritiker tycka i alla fall. XXL Magazine ger albumet betyget XL och skriver bland annat:

“a concise, to-the-point body of work without fillers and ultimately for a greater purpose than just simply rapping makes it one of, if not the, strongest installment in his catalog thus far.”

You Only Live 2wice tycks bli en av många fina fjädrar i Freddie Gibbs hatt. Nu ser vi fram emot att se nya låtar live, som “Alexys”, “Crushed Glass” och “20 Karat Jesus” – och gamla favoriter som “Thuggin’”, “Old English” och “High”.

Senast Gibbs var här var det helt slutsålt. Vi spår att det blir riktigt bra nästa gång också…! Fredag den 17 november, på Kägelbanan i Stockholm!


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.

Besök på Facebook