sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Graveyard

Tung bluesdriven hårdrock

Med Hisingen Blues belönades Graveyard med en rad priser, bland annat P3-guld och grammis för årets hårdrock. I oktober 2012 följde de upp succén med tredje albumet Lights Out.
Graveyards cocktail av Black Sabbath-gung, John Fogerty-riv och Creams massiva driv har resulterat i en öppen värld för bandet att vandra runt i. Den självbetitlade debuten erövrade en fin portion av den amerikanska publiken. Med uppföljaren Hisingen Blues cementerade de sitt fäste kring sin växande fanskara som tillsammans med kritiker hyllade skivan som ett absolut mästerverk. 
 
Lights out blir Graveyards tredje album. Skivan är inspelad och producerad av Don Alsterberg (som även producerade Hisingen Blues).
 
Bandet har under året som gått slitit vägarna och gjort över 100 gig på två kontinenter. Både under egen flagg och som förband till Motörhead, Iron Maiden och Deep Purple.

Vill du ha chans att gå gratis på denna konsert? Bli Kulturkompis!


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för eventuella ändringar.

terrassen2016

Besök på Facebook