sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Hang Massive

Luminous Emptiness Turné

Hang Massive är världens mest framgångsrika hang- och handpanmusiker med över 100 miljoner visningar av deras musikvideos.

Deras senaste album Luminous Emptiness tar dig med på en magisk resa musikaliskt och visuellt och den nya föreställningen kommer att framföras i en blandning av både nya och äldre låtar som uppskattas dagligen av fans världen över.

Bandets liveshow, som uppgraderas konstant, innehåller nyskapande visuella effekter grundade i tidlösa visdomstraditioner och synkade ljudeffekter som kompletterar hanginstrumentets rika ljudbild. Bandet lägger stort fokus och detalj på förstärkningen av instrumentet så att besökarna ska få en upplevelse de aldrig kommer att glömma.

Den europeiska delen av Luminous Emptiness-turnén kommer framföras i cirka 50 städer och bandet ser väldigt mycket fram emot att spela i Stockholm och uppträda på Södra Teatern.