sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Hannes Junestav Quartet & Håkan Broström

Albumrelease

Den unge jazztrombonisten Hannes Junestav släpper sitt debutalbum ‘Reassembled’ och firar det med en konsert på Mosebacke Etablissement! Detta gör han tillsammans med sin kvartett och med Håkan Broström som gästartist.

Hannes Junestav och övriga i kvartetten är alla musiker som redan har gjort avtryck på den svenska jazzscenen tidigt i sina karriärer, de medverkar regelbundet i en bredd av olika högprofilerade band och projekt runtom i Sverige och utomlands. Håkan Broström är en högklassig jazzsolist som har idel prestigefyllda svenska och internationella samarbeten på sin meritlista.

Junestavs sätt att komponera och bearbeta musik på, präglar repertoaren på albumet ‘Reassembled’, som innehåller såväl spännande nytolkningar på gamla jazzklassiker, som svenska folkvisor och eget material. Det musikaliska mötet mellan musikerna i ensemblen producerar en både svängig, energifylld och dramatisk helhet!

På scen

Hannes Junestav – trombon
Håkan Broström – saxofoner
Britta Virves – piano
Uno Dvärby – kontrabas
Jonas Bäckman – trummor

Det nya albumet kommer självklart att finnas till försäljning på konserten!