Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Konsert

Helt Off + Kalle Baah

Svensk reggaeexpertis

Två av Sveriges ohotat största och mest rutinerade reggaeorkestrar delar Mosebacketerrassens scen för en sensommarkväll med garanterat tunggung!

Kalle Baah började spela tillsammans som tonåringar för över 30 år sedan, i den lilla byn Skärblacka, utanför Norrköping. De har sedan dess släppt fyra kultförklarade album och en jubileumssamling. Under hösten 2015 har bandet jobbat på nytt material efter en lyckad festivalsommar.

Skånska Helt Off består av musikerna och producenterna Jens Resch (Chords) och Måns Asplund (M.O.N.S.), och slog igenom sommaren 2004 med låten Babylonsjukan, som är ledmotivet till filmen med samma namn, och samma år släppte de sitt debutalbum Helt Off. Nya albumet Riktig Riktig är det femte i ordningen och gästas bland annat av Promoe (Looptroop Rockers) och den gamla vapendragaren och tillika tredje medlemmen Timbuktu.

Vill du ha chans att gå gratis på denna konsert? Bli Kulturkompis!


Presenteras i samarbete med Appelgren Friedner. Med reservation för eventuella ändringar.