sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Hippie Sabotage [USA]

Intensivt och dynamiskt med genreöverskridande Sacramento-duo

Duon Hippie Sabotage från Sacramento, Kalifornien, är kända för sina energiska spelningar. De rör sig enkelt mellan olika genres. På vissa ställen beskrivs de som hiphop och på andra som EDM, sanningen är väl någonstans mitt emellan.

Bröderna Kevin och Jeff Saurer började göra musik under namnet Hippie Sabotage tidigt 2000-tal. De lekte med gamla hiphop-instrumentaler och kombinerade med catchig elektronika. Sedan dess har Hippie Sabotage släppt fyra officiella album och mängder av EP’s och singlar.

Efter att Ellie Goulding delade deras remix på Tove Lo’s ”Habits (Stay High)” fick duon ett otroligt lyft och låten nådde över en miljon människor på en vecka! Nyligen har de varit i studion med gjort THEY med Alina Baraz och Khalid som väntar på att släppas.

På skiva är Hippie Sabotage chill, men duo är kända för sina intensiva, dynamiska livespelningar. Och det är live som bröderna känner att de får full artistisk frihet, kan leva ut alla genres som deras musik innefattar. Hur bra spelningen är avgörs på hur trasiga brödernas kläder är efter.


Presenteras i samarbete med Maloney Concerts. Med reservation för ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.