Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern
Klubb

Håll Käften Och Dansa – [HKOCHD]

Ren energi och oförglömlig fest

Gabriella ”Håll Käften Och Dansa” Ekman är tillbaka på Södra Teatern med en bang.

HKOCHD är ren energi, glädje och oförglömlig fest. En DJ med målet att få publiken att gå från noll till hundra så snart de första tonerna lämnat högtalarna.

Med fokus på att leverera stämning som publiken älskar så kommer Södra Teaterm brinna en fredag i månaden. En blandning av hiphop-RnB-afrobeats-soca-dancehall med en touch av grime samt överraskande remixes och genres ni aldrig hört men älskar direkt.

Håll Käften Och Dansa har drivit och arrangerat klubbar på bland annat Berns, Kåken, Slakthuset, Spy Bar och Nalen. DJ:at bakom diverse artister och är nu aktuell som DJ till svenske artisten Mwuana, arrangerat DJ-workshops, spelat på klubbkryssningar, företags-gig, Grammis-förfester och festivaler över hela landet samt utomlands – och 2014-2016 agerat DJ-orkester på den steampunk-inspirerade Ronja Rövardotter-uppsättningen på Stockholms Stadsteater.