sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Hymn presenterar: Honeymilk Releasefest

Honeymilk LIVE och ösigt indiedansgolv

Varmt välkomna på releasefest! HYMN och Södra Teatern bjuder in till releasefest för Honeymilks nya album I Want You To Be Very Happy. Honeymilk spelar live och efter konserten blir det ösigt indiedansgolv med Hymns skribenter i dj-båset.

Attenda här

Honeymilk
Stockholmsbandet Honeymilk släppte 2013 debutalbumet Lean on the Sun som hyllades av kritikerna. Brittiska Q Magazine prisade albumet och beskrev Honeymilk som “a smiley-faced flashback to Manchester’s La Hacienda glory days, cut through with The Strokes-like suaveness and grit”.

Nu är det dags för Honeymilks andra album, I Want You To Be Very Happy. De fyra singlar som släppts – Time Will Kill You, The Nothing New, Trip och Havslåten – har hyllats som bandets hittills bästa släpp av medier som Musikguiden I P3, Clash Magazine, BBC Fresh On The Net och Jajaja Music. Albumet, som släpps den 26 januari, är fylld av samma sorts solskensglittrande garagepop och retrodoftande indierock som singlarna.

HYMN
Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Södra Teatern bjuder vi på livespelningar med Sveriges mest intressanta nya band och ett dansgolv där det spelas allt från indieklassiker till modern elektronisk pop. Kom och lyssna på fantastisk livemusik och dansa till stängningsdags!

Besök på Facebook