sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

HYMN <3 Roskilde Festival

Med MANKIND och Festivalpodden

HYMN bjuder in till Roskilde Festival-förfest på Södra Teatern! MANKIND spelar live, Festivalpodden spelar ett specialdj-set med festivalhits och vi festar som om Roskildefestivalen redan dragit igång!

MANKIND – Varje gång MANKIND spelar live så bjuder dom på rent explosiva gig, den sortens spelningar som gör att man som publik tappar andan. Bandets originella blandning av noisepop, garageindie och psychrock gör att dom inte låter som något annat svenskt band. 2016 släpptes mästerliga “Dogs” och “European Dusk” och 2017 släpptes den lika mästerliga “Death” och “Art P”.

HYMN – Musikmagasinet HYMN startade i april 2015 med ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Festivalpodden – Festivalpodden är podcasten som synar festivaler och annat nöjesrelaterat kring det. Vid rodret hittar vi festivalveteranerna och de självutnämnda festivalexperterna Linus Bjarnelo och Caroline Dickson.

Roskilde Road Trip Stockholm – Roskilde Road Trip tar Roskildes unika festivalkänsla hela vägen från Stockholm ner till festivalen, med roliga pre-events där du kan tävla om grymma priser och möta andra festivalsugna och även en Road Trip till själva festivalen där vi åker ner och campar tillsammans!


Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Södra Teatern bjuder vi på livespelningar med Sveriges mest intressanta nya band och ett dansgolv där det spelas allt från indieklassiker till modern elektronisk pop. Kom och lyssna på fantastisk livemusik och dansa till stängningsdags!