sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Groggen / Quiz

I formsvackan med Henrik Johnsson

Ett hårt tejpat sportquiz om det du inte visste att du visste

Alla vi som var och ännu är lovande samlas för sportquiz för att finna svaren i det förgångna på hur tillvaron kan bli guldigare. Från Formsvackan finns bara en väg: uppåt, tillsammans. Framtiden börjar i historien. Vi går loss bland minnen, siffror, startuppställningar, stolpskott och rivna hinder – springer på övertid i det vi inte visste att vi visste.

Vilken färg träffade bollen på handbollsstolpen när Ola Lindgren sköt stolpe in och punkterade VM-finalen mot Sovjetunionen 1990?


Groggen är en av Södra Teaterns största satsningar någonsin. I höst är Groggen ditt nya vardagsrum där vi tisdagar, onsdagar och torsdagar blandar allt från samtal till poddar, queer open stage, releasefester, ritklubbar, quiz och mycket mer. Fredagar uppmanar vi till LEIF (leave early, it’s Friday) med after work och Stockholms bästa DJ’s. Alltid fri entré. Välkomna!