sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Illuminati Hotties

Illuminati Hotties är LA-punkaren och DIY-hjälten Sarah Tudzin. Efter en turbulent skivbolagstvist och efterföljande mixtape ”FREE I.H” är hon äntligen aktuell med uppföljaren till den imponerande debuten ”Kiss Yr Frenemies”. Till ljudet av höjdarrecensioner hos bland andra Pitchfork, Consequence och Paste Magazine avtäcktes albumet ”Let Me Do One More”. Nu kommer hon till Sverige! 27 april sveper Illuminati Hotties in på Kristallen, Södra Teatern i Stockholm.

Med ”Let Me Do One More” har Sarah Tudzin tagit vid där debutskivan slutade. Det är smart. Det är snyggt. Det är humoristiskt och vasst. Det är soundtracket till en person som har återfått kontrollen över sin egen situation. Men framför allt är det Illuminati Hotties när hon är som absolut bäst.

Har du inte redan upptäckt Illuminati Hotties bör du djupdyka ner i hennes katalog, så ses vi framför scenen på Kristallen i vår.