sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Samtal

IRL

Storytelling under Stockholm Design Week

Under designveckan i Stockholm bjuder designplattformen Underverk, tillsammans med konstkollektivet HEXprocessen, in er att lyssna till en fantastisk blandning av historier, alla kopplade till olika designområden. Sex talare intar scenen för att dela med sig av personliga berättelser som alla relaterar till design på ett eller annat sätt. Musik, mat, eller trendspaning – historierna ger dig en inblick i deras vardag. Tillsammans skapar vi en inspirerande och avslappnad stämning.

IRL kickar igång klockan 19.00 i Södra Teaterns restaurang Mosebacke Etablissement, men dörrarna öppnar redan klockan 17.00. Så kom och mingla – ät och slappa. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi att du bokar bord. Missa inte heller chansen att beställa en IRL-cocktail i baren, särskilt komponerad för kvällen.

Detta event är öppet för alla – vi välkomnar alla in i designvärlden.

Talare:

Ayhan Aydin – måltidsekolog

Maline Casta – konstnär

Pernilla Jonsson – trendspanare

Nandi Nobell – experience designer

Märta Terne – head of communications på Better Shelter

Helena Öhman – interaktiv producent, och redaktör på Deriva Paper

Följ UNDERVERK & HEXprocessen på Facebook för mer information. 


MDD_logo_Pantone356_C
Mosebacke är inte bara Stockholms högst belägna område utan även en mötesplats för design och kultur. Genom att samarbeta kring marknadsföring och PR av aktiviteter och events som äger rum under designveckan är målet att sätta Mosebacke som en mötesplats för design och kultur på kartan.

Besök på Facebook