sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Pride

ISSA BALL

Y'ALL READY TO HAVE A KIKI?

Stockholms nya queerklubb ISSA BALL slår upp dörrarna för andra gången på Södra teatern den 28 juli. En queerklubb med fokus på bra dansmusik. Inget lagom. Vouge:a dig genom dansgolvet med stil. Bring y’all queer friends och dansa loss till några av de hetaste queer dj’s-mixer i Stockholm.

Lineup:

Valiere & Agri
“A DRUM-HEAVY AND QUEER-FLAIRED SET PRESENTED TO YOU BY ANN-VALERIE & AGRI IBRAHIM WHERE GENRE-BENDING IS A MUST & URBAN INFLUENCES WILL POP UP!”

Kirikou (Kevin Nyeko)
“DJ Kirikou spelar musiken som får en att bli turnt up. Som grundare för klubben ISSA BALL driver han även instagramkontot @intersectionalmasculinity med syfte att presentera icke-normativa bilder på män. Med sina tricks mixer han en härlig blandning av hiphop, R’n’B, future beats och house.”

Rasuul (George Chamoun)
“George Chamoun a.k.a. Rasuul är dj’n och klubbarrangören som jobbat med venues som Celezte, Nobelberget och Trädgården och står bakom bland annat klubbarna Venus, Flexx och GAG. När han står bakom spelarna mixas allt från kuduro och reggaeton med ballroom och Jersey club.”

DJ Taro
“DJ Taro är en av landets mest välkända hiphop-dj’s. Han spelar regelbundet på klubbar i Stockholm och resten av landet, turnerar live med artister som Ison & Fille och Rosh och med egna mix-shower i radions P3.”


ISSA BALL är en queerklubb med fokus på Vouge och Ballroom-scenen. Vouge är en modern Housedansstil som utvecklades inom den HBTQ-subkultur som förekom på ballroomscenen i Harlem i New York under 80-talet, med rötter från afroamerikanska klubbar. Vouge blev allmänt känt genom Madonnas låt och musikvideo “Vouge”. Upplev ballroom-scenen på klubb ISSA BALL och kiki, drop, vouge och swirl:a dig genom dansgolvet med stil.

Information in English.

Besök på Facebook