sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

James TW [GBR]

Ung naturbegåvning ger intim konsert

”Sometimes moms and dads fall out of love / Sometimes two homes are better than one”

Med influenser som spänner från B.B. King till John Mayer, Jamie Cullum och Ed Sheeran började James TW som 12-åring att ladda upp covers på YouTube i förhoppning om att någon gång i framtiden kunna beröra på samma sätt som förebilderna. Några år senare är James TW redan där. I dag är 19-åriga James en singer-songwriter med stor röst och lika stora ambitioner.

Efter att ha uppmärksammats av Shawn Mendes och gett ut en EP på egen hand släppte James TW förra året EP:n First Impressions, varifrån den bedövande vackra singeln When You Love Someone blev en stor, internationell hit. Sedan dess har James TW både öppnat för Shawn Mendes under hans utsålda Illuminate World Tour och gjort festivalspelningar.

Efter att tidigare i år ha spelat i Ericsson Globe och på Bråvalla Festival återvänder James TW till Sverige i höst för en lite intimare konsert på Kägelbanan den 28 september.


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för ändringar.

Besök hemsidaBesök på Facebook