sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Jazzagenturen & Friends pt. 2

Endagsfestival med Jazzagenturen

För andra gången i år bjuder Jazzagenturen in till en heldags-festival på Södra Teatern! Den här gången med 50 pers i publiken och ”stream-on-tape”, dvs. inspelningar av konserterna som kommer upp en kort tid efteråt. Jazzagenturen har samlat sina favoritartister och band för att fira vårt stundande utträde ur pandemin; Leo Lindberg Trio, Bear Garden, Amanda Ginsburg (grattis till grammisen!!!) och Rigmor Gustafsson.

50 biljetter finns tillgängliga till respektive konsert, biljetterna är onumrerade och alla besökare kommer bli hänvisade till sina resp. sittplatser av personal. Det finns inga ”heldags-biljetter”, men vill man gå på flera spelningar går det givetvis bra att köpa biljetter till flera.

Konserterna spelas utan paus och växlar mellan att vara på Kristallen resp. Stora Scenen, så att alla har gott om tid att ta sig in och ut från lokalerna utan att det ska uppstå trängsel. Vi ser också självklart till att följa rådande rekommendationer om avstånd mellan besökande sällskap även under konserterna.

Det kommer kanske bli den sista covid 19-anpassade jazz-festivalen någonsin, alternativt den första någonsin inför livepublik post-corona. Oavsett blir det en oumbärlig ”jag-var-där”-upplevelse av högsta kvalitet att ta med sig in i sommaren.

Presentatörer för konserterna är liksom senast Pontus de Wolfe & Carl Bagge.

Hjärtligt välkomna!!

Facecbook-event: https://fb.me/e/1N7uvVW5O
Info/förfrågningar: music@pontusdewolfe.com
LEO LINDBERG TRIO, söndag den 13 juni 2021, kl 14:30. Kristallen
https://secure.tickster.com/sv/fcvwtd1xn0btk2j/products
BEAR GARDEN, söndag den 13 juni 2021, kl 16:00. Stora Scen
https://secure.tickster.com/sv/uu24tu1eyx8e07t/products
AMANDA GINSBURG, söndag den 13 juni 2021, kl 17:30. Kristallen
https://secure.tickster.com/sv/3euy3ldf67jkr3f/products
RIGMOR GUSTAFSSON, söndag den 13 juni 2021, kl 19:00. Stora Scen
https://secure.tickster.com/sv/3kezczkhb1v8xhl/products