sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Jens Hult

Modern vispop som berör

Jens Hult har lyckats skapat sin egen plats på den svenska musikscenen. Resan har varit krokig och började inte alls så som de flesta musikkarriärer gör. Som liten kallades Jens tondöv, men trots det knep han en fjärdeplats i Idol och spelade in en debutsingel som sålde platinum och fram till idag streamats nära 9 miljoner gånger. Hans musikaliska väg tycktes utstakad och galleria-turnéerna väntade, men Jens ville ta sin musik i en annan riktning. Istället för kommersiell pop vill han vill bidra med ny energi och passion för den svenska visgenren – med en nyanserad ingång i hur visan kan låta.

Jens är aktuell med en julsingel som handlar om situationen som råder idag. Om att julen kanske blir annorlunda för många i år, och att flera också har förlorat nära och kära. Med unika texter och en intressant ljudbild, så skapar Jens Hult modern vispop som berör.