sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

JMSN [USA]

Soul, R'n'B och singer-songwriterpop med eget uttryck

JMSN hyllas för sin ödmjuka stil och för sin R’n’B med inslag av soul och indie. Soul och R’n’B dominerar, indie- och singer-songwriterpop ger ett varierat uttryck. JMSN har fått fart på karriären – Under våren turnerade han flitigt hemma i USA. I år tog denne Detroitbo klivet upp på de större scenerna. Ett logiskt steg med tanke på att hans musikaliska uttryck vuxit. JMSN (uttalas Jameson) har aldrig låtit bättre än på senaste skivan It is.

Det handlar om välproducerad, mångfacetterad R’n’B som utan ansträngning blandar både soul och indiepop. Faktum är att han har jämförts med indieikoner som Bon Iver och R’n’B-stjärnor som The Weeknd och Justin Timberlake. Själv ser han jämförelserna som komplimanger. Som artist har han hunnit skaffa sig tillräckligt med rutin för att veta att han har något helt eget.

Under hösten turnerar han i hela Europa. Ett av stoppen blir på Stockholm Jazz Festival där han säkerligen kommer att övertyga publiken med sin ödmjuka och vänliga stil och sin avslappnade och inbjudande version av R’n’B.


Presenteras i samarbete med Stockholm Jazz Festival och Luger. Med reservation för eventuella ändringar.