sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Jobba på nya Mosebacke­terrassen!

Servis, bartenders, cafébiträden, runners & diskplock sökes

Nu söker vi sommarpersonal till Södra Teaterns nyrenoverade Mosebacketerrassen.

Stockholms bästa uteservering med stans bästa utsikt och sommarkonserter – Mosebacketerrassen – öppnar i slutet av april.

Vi söker 

  • servis
  • bartenders
  • cafébiträden med baristakunskap
  • runners & diskplock

Vi letar efter personer som älskar service, är glad, positiv, social, gillar att arbeta i team och är en omtänksam kollega. Vi ser gärna att du tar initiativ, är öppen för förändringar, lösningsfokuserad, uppskattar att jobba i ett högt tempo.

Fredrik Bergman F&B Manager Södra Teatern

Skicka din ansökan till

Fredrik Bergman
Food & Beverage Manager
08-480 044 03
fredrik.bergman@sodrateatern.com


Södra Teatern och Mosebacke är Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event med hjälp av erfarna och trygga medarbetare och samarbetspartners.

Södra Teatern arbetar för ökad jämställdhet och ökad integration. Vi vill att alla som arbetar hos oss är prestigelösa, fördomsfria och värdesätter att jobba i vår anrika kulturmiljö.