sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

JOCELYN BROWN

Soul- och housedivan lyser upp tredje advent

Den legendariska amerikanska soul- och housedivan Jocelyn Brown, med en av dansvärldens mäktigaste röster landar i Stockholm och i Södra Bar. Var med när Jocelyn ger liv och värme till våra frusna vintersjälar!

Med en bakgrund inom gospel, egna soul/dance-hits på Billboardlistan såsom megahitlåten – “Somebody else’s guy” och flertalet ettor på den åtråvärda dance-listan samt nära samarbeten med Boy George, Snap (I Got the Power) och Right said fred (Don’t talk just kiss) så kan ni vara beredda på en av året häftigaste musikupplevelser!

Med på scenen har vi den Stockholmsbaserade gospelkören ”New School Testament” med ingen mindre än Dinah Yonas Manna i spetsen samt ett grymt fyramannaband.

Det utlovas Jocelyn Browns största hits samt nya och gamla gospelklassiker! Kom och fira tredje advent på ett oförglömligt sätt i Södra Bar.