sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Kaah

Jubilerande Kaah till Mosebacketerassen – och släpper nytt

Obs! Åldersgräns 18 år (13 år i målsmans sällskap – dvs förälder eller laglig förmyndare). Endast ståplats.

Tjugo år har passerat sedan Kaah kröntes till Sveriges soulkung efter det hyllade debutalbumet Kaahlender. Med sitt säregna och personliga sound stakade han ut vägen för den svenska soulens framtid och gav den en ny identitet.

Förra årets hyllade Jungl-EP var uppvärmning inför jubileumsåret 2018 – Kaahs mest intensiva år på länge – tidigare i år släpptes singlarna Visst har vi väl försökt nu? och Gud har med sig så många namn och i höst kommer ett nytt album. Fredagen den 17 augusti släpps ytterligare en singel – Ta min hand featuring Lilla Namo.

Kaah har alltid gått sin egen väg och vägrat fastna i rådande musikaliska former. År 2018 är attityden friare och mer flytande funkig, med personliga perspektiv, socialt engagerade budskap och kärleksteman som för tankarna till Sly & The Family Stone och Kendrick Lamar. Med gränser som töjs och regler som är till för att brytas.

– Jag brukar inte blicka bakåt i karriären, då det knappt känns som att den har börjat. När någon frågar vilket avtryck jag har gjort, så brukar jag inte veta vad jag ska svara. Det är inte för mig att se. Jag är ju på väg till nästa plats, säger Kaah.

Nu på söndag, den 19 augusti, gör Kaah en exklusiv Stockholms-spelning på Mosebacketerrassen i Stockholm ihop med Jideblasko.

Musiker: Jideblasko

Andy P aka Direktör Daion: guitar
Geisha: bass
Professor P: keys
Stran Cetin: vocals
Dirty Lorentz: drums


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.