sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Kacey Musgraves [USA]

Oh, What a World: Tour!

Amerikanska countrysångerskan Kacey Musgraves beger sig ut på världsturné och gör ett stopp i Sverige. Med hyllade albumet Golden Hour i ryggen intar den Grammy-vinnande artisten Kägelbanan med ”Oh, What a World: Tour!” för en intim och exklusiv spelning den 14 oktober.

Kacey Musgraves har under åren prisats flitigt för sin musik med bland annat en Grammy Award, tre CMA Awards (Country Music Association Awards) och en ACM Award (Academy of Country Music Awards). Hon har turnerat som supportakt till artister som Katy Perry, Willie Nelson och Harry Styles.

Med genuina, välskrivna låtar och en ton som berör på djupet lämnar Kacey Musgraves spår i sina lyssnare. Nyligen släppta albumet Golden Hour hyllas unisont av media och låten Space Cowboy har redan blivit utnämnd till ”en av årets bästa låtar” av press efter ett liveframträdande på The Tonight Show med Jimmy Fallon.

“Kacey Musgraves’ “Space Cowboy” May Be 2018’s Best Song So Far” Stereogum
“Kacey Musgraves proves herself one of country music’s worthiest stars on golden hour”Time
“Musgraves’ new album confirms she is not your average Nashville star”The Guardian
“Kacey Musgraves’ ‘Golden Hour’ may be 2018’s best album yet”USAtoday

Vi är glada att få välkomna Kacey Musgraves till Sverige och ser förväntansfullt fram emot en magisk kväll på Kägelbanan i oktober!


Presenteras i samarbete med LiveNation. Med reservation för ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.

Besök på Facebook