sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Kiddy Smile [FRA]

För första gången till Stockholm och Södran

I samarbete med Monstera, Institut Français de Suède, Bureau export och Klubb Ouch! flyger vi in franska ballroomartisten och queerikonen Kiddy Smile till Stockholm för första gången!

Allting började med släppet av singeln Let a Bitch Know där videon spelades in i Smiles gamla barndomskvarter i en av de fattigaste delarna av Paris förorter. I videon ser vi butch queens från dess olika hus köra runway på en parkering. Rude boys gråter, stjärtar bouncar i track suits av nylon och drag queens går bärsärk på bilar med basebollträn, samtidigt som skarpa vokaler slår tillbaka hatare som kräver Smiles livstil. Låten och videon är en käftsmäll emot alla som inte accepterar Smile och dennes gelikar. Smile kommer inte hålla tyst och debutalbumet One trick pony är ett bevis på det.

Missa inte när Kiddy Smile kommer till Stockholm för första gången där Smile kommer emot er live med sina dansare, det kommer bli helt magiskt!

Kvällen backas upp Panik Disco & NevaDeelay som samlar sina krafter för att ställa till med kaos under en grym blandning av tropical bass, urban, house, disco med mera.


Med reservation för ändringar.

Besök hemsida