sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Klubb Hymn presenterar: Norma & Naiivi

Konsert och ösigt indiedansgolv

HYMN sparkar igång årets klubbar på Södra Teatern med en kväll med Norma och Naiivi på scen. Efter konserten blir det ösigt indiedansgolv med Hymns skribenter i dj-båset.

NORMA
Normas drömska och atmosfäriska popmusik har spretiga rötter i allt från kraut till synth och drömpop. Influenserna kommer från så skilda band som Neu, The War On Drugs och Sigur Ros. Efter albumen Book Of Norma och The Invisible Mother släpper Norma nu sin tredje skiva på alltid lika träffsäkra skivbolaget Novoton. Skimrande singlar som “Lies” och “S.A.D.” skvallrar om att den kommande skivan är Normas bästa hittills.

NAIIVI
Naiivi har hittills bara släppt en singel, men den singeln är så bra att vi på Hymn kände att vi var tvungna att boka henne till vår klubb. “I’m Leaving” är nämligen mörk melankolisk rock när den som är bäst. I februari släpps Naiivis debut-EP “Dark Sunshine” på Razzia Records.

HYMN
Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Södra Teatern bjuder vi på livespelningar med Sveriges mest intressanta nya band och ett dansgolv där det spelas allt från indieklassiker till modern elektronisk pop. Kom och lyssna på fantastisk livemusik och dansa till stängningsdags!