sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Klubb Hymn presenterar: Side Effects

Psychpopband & svettigt indiedansgolv

HYMN sparkar igång sina höstklubbar på Södra Teatern med en kväll med Stockholms bästa psychpopband side effects på scen! Räkna med en svettig konsert följt av ett lika svettigt indiedansgolv!

side effects

side effects har under sin korta karriär hunnit släppa grammisnominerade debuten A Walk in the Space Between Us och spela med band som Glasvegas, Jake Bugg, The Soundtrack Of Our Lives, med flera. side effects blandar psykedelisk pop och indierock på ett smått perfekt sätt och har sedan starten levererat psychpoppärla efter psychpoppärla. Den senaste i raden – singeln I’m Falling – släpptes i början av september. Förutom den egna musiken är side effects också aktuella som Ebbots band under namnet The Indigo Children. Som The Indigo Children har bandet senast synts i SVT-programmet Ebbots ark.

Lördag den 7 oktober uppträder bandet för första och sista gången som en trio, ytterligare en anledning att inte missa denna kväll.


Presenteras i samarbete med HYMN. Med reservation för ändringar.

Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.