sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Klubb Hymn presenterar: The Guilt

Konsert och ösigt indiedansgolv

HYMN bjuder in till en kväll med Sveriges bästa electropunkband The Guilt. Efter spelningen blir det ösigt indiedansgolv med HYMNs skribenter i dj-båset.

The Guilt
The Guilt är en explosiv duo från Malmö som blandar punk och electro på ett helt eget sätt. Tobias (instrument) och Emma (sång) utmanar gränserna för traditionella genrer och levererar svettfest med punkdisco. Det är ilsken gitarr, förlösande synthslingor och pumpande bastrumma. Med siktet inställt någonstans mellan Roxette och The Germs har The Guilt landat i laserpunk, inspirerat av allt från Kiss, The Kills, PJ Harvey och Disfear. Förra året släppte bandet sitt debutalbum och nu arbetar man med nytt material.

HYMN
Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Södra Teatern bjuder vi på livespelningar med Sveriges mest intressanta nya band och ett dansgolv där det spelas allt från indieklassiker till modern elektronisk pop. Kom och lyssna på fantastisk livemusik och dansa till stängningsdags!