sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Klubb Hymn presenterar: VERO

Konsert och ösigt indiedansgolv

HYMN bjuder in till en kväll med ett av Sveriges intressantaste nya band Vero. Efter spelningen blir det ösigt indiedansgolv med HYMNs skribenter i dj-båset.

VERO
Stockholmsbaserade VERO har med tre klockrena singlar etablerat sig som ett av de intressantaste nya rockbanden. Med uppsättningen gitarr, bas, sång och trummaskiner blandar Julia Boman, Clara Gyökeres och Amanda Eddestål det bästa från nittiotalets rock med det bästa från åttiotalets alternativa pop. Efter att ha uppmärksammats av internationell musikpress som The Line of Best Fit, Wonderland och Clash utsedde Musikguiden i P3 singeln Virtue till den 17:e bästa låten år 2017.

HYMN
Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Södra Teatern bjuder vi på livespelningar med Sveriges mest intressanta nya band och ett dansgolv där det spelas allt från indieklassiker till modern elektronisk pop.

Kom och lyssna på fantastisk livemusik och dansa till stängningsdags!