sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Klubb Hymn: Steve Buscemi’s Dreamy Eyes

Musikmagasinet bjuder in till fest med livespelning (öppet till 04.00!)

Musikmagasinet HYMN bjuder in till en kväll med Sveriges mest intressanta nya indieband: Steve Buscemi’s Dreamy Eyes. Efter spelningen blir det ösigt indiedansgolv med Hymns skribenter i dj-båset.

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes
Bakom det något märkliga namnet Steve Buscemi’s Dreamy Eyes finns ett av de mest lovande nya banden på Stockholms växande indiescen. Med sin drömska, dynamiska och energiska indiepop är bandet ett av den nya indiescenens mest intressanta liveakter.
Bandets två första singlar – Desire och Call Out – var två av 2016 års mest omtalade indiesläpp.

I år återvände man med singlarna Closer och Dreaming of You som har uppmärksammats av såväl HYMN, Gaffa, DIY Magazine, Billboard och NME. Efter vårens singlar spelade man in sin kommande debut-EP som är att vänta under hösten.


HYMN har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Med fokus på kvalitet och kunskap både vad gäller text och bild levereras dagligen reportage, recensioner, intervjuer, krönikor och tips. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Vi strävar efter ett innehåll präglat av mångfald och jämställdhet.

Besök på Facebook