sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Klubb I-D-I-O-T

Live: VULKANO

Återigen dags! Henric de la Cour och Wilhelm Tengdahl från Stay Shoreline dammar på indie, synth, big beat, 00’s, 90’s, 80’s, hits och decadance! Det blir alltid svettigt kaos med blandning av indie, pop, floorfillers, decadance och mörka partyhits. Varje kväll gästas klubben, som är döpt efter The Hives gamla dänga A.K.A I-D-I-O-T, av en artist eller band som framför sig egen tolkning av en valfri The Hives-låt.

Live: VULKANO

Hör och häpna! Vulkano spelar live! Äntligen på Klubb I-D-I-O-T! Cissi Efraimsson och Lisa Pyk är tillsammans den magiska konstellationen VULKANO. Både Lisa och Cissi spelade även i det magnifika indiepopbandet Those Dancing Days! Efter TDD skapades Vulkano som är lika mycket ett band som ett tvåpersoners konstkollektiv. Spana in både musik, videos och konst Lisa och Cissi gjort här:

https://www.facebook.com/vulkanotheband/
http://vulkanomusic.com

Ett explosivt liveband som ni absolut inte vill missa! Äntligen får vi höra en The Hives-cover uppe på Södra Bar på Södra Teatern 9 november av VULKANO!

Räkna med svett, sjungdans, indieös och stänk av svartvitt smink!
Välkomna till Klubb I-D-I-O-T!

GILLA KLUBB I-D-I-O-T PÅ FACEBOOK