sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

KLUBB POPAGANDA

Live: Esther Vallee & Maydar

Varmt välkomna till Klubb Popagandas tredje vårklubb 2018! Den 4 maj bjuder Föreningen Popaganda in till pop och pepp i vårnatten.

LIVE:
Maydar

Har du någonsin undrat vad som skulle hända om du blandar melodier och attityd från den moderna skolans rnb med influenser från det rika musikarvet från Irland och Sverige? Oavsett om du undrat eller ej så finns nu svaret, och svaret är MAYDAR. Denna multifasetterade DIY-artist är onekligen en produkt av sin tid. Hennes sound sträcker sig över traditionella gränser som genre och kategori och identifieras snarare av hennes atmosfäriska produktioner, uppfinningsrika lyrik och melodiska kontraster. Detta är sannerligen soundtracket för en natt i maj!

Esther Vallee

Esther Vallee avslutade 2017 med ett hyllat släpp av singeln ”Numbers” och förespås av tastemakers så som Clash Magazine och Popjustice att bli ett av de viktigaste namnen 2018. Hennes charmiga och suggestiva aura ihop med en intagande mörk sida tillför musiken något nytt inom popgenren. Det senaste året har Esther Vallee tillsammans med bland annat Jocke Berg och ett internationellt låtskrivarteam skapat ett pärlband av nya låtar – däribland senaste ”Hardcore”. Under 2018 väntar mer ny musik. Kom och passa på och njut under denna klubbkväll innan Esther tar över de internationella scenerna!

DJ:
På två dansgolv hittar ni Popagandaministeriet som styr musik som lockar till både fin- och fuldans! OBS! Vi kommer att spela Carola minst två gånger!