sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Kodaline [IRL]

Ett av indiescenens mest omtyckta band

Med ena foten i modern popmusik och den andra i gitarrdriven arenarock, har irländska Kodaline kommit att bli ett av indiescenens mest omtyckta band – med fäbless för refränger sjungna för full hals och att kombinera det bästa ur popmusiken med det storslagna ur rockmusiken.

Den senaste tiden har bandet jobbat på sitt kommande tredje album, och den hittills släppta singeln Follow Your Fire vittnar om att det här kan bli bandets mest fulländade verk hittills. Nu kan vi meddela att bandet återvänder till Stockholm och Kägelbanan den 10 oktober.

Med debutalbumet In A Perfect World (2013), och uppföljaren Coming Up For Air (2015), gjorde Kodaline snabbt avtryck som ett band att hålla ögonen på, både hemma på Irland och i Storbritannien och vidare över oceanerna åt båda håll. Barndomsvännerna Steve Garrigan och Mark Prendergast fann alltid gemenskap i rockbandsdrömmarna och spelade ofta i Battle Of The Bands-tävlingar som unga, men blev inte kompletta förrän Vincent May och Jason Boland anslöt. Då började drömmarna besannas, om allsångsrefränger och resor världen runt och fullsatta konsertlokaler och arenor: allt som är verklighet för Kodaline i dag.


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för ändringar.

Besök hemsidaBesök på Facebook